Ismeretfelújító képzés / Jogosítvánnyal rendelkezőknek

Kis Autósiskola

FIGYELEM! KRESZ VÁLTOZÁS!

TOVÁBBKÉPZÉS JOGOSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐKNEK!

Ha szeretne lépést tartani a változásokkal, – Szeretné megismerni az új jelzőtáblákat, – Továbbra is szeretne biztonságosan és szabályosan közlekedni, – Vagy csak kérdései vannak a közlekedésben?

A részletekről érdeklődjön személyesen, vagy

telefonon: +36/20/962-5483

Békés, Széchenyi tér 8. (Bejárat: Városháza buszmegálló felől)

A továbbképzés időtartama: 2-2,5 óra
Tematika:megváltozott KRESZ szabályok,
új jelzőtáblák ismertetése,
rövid tudásszint felmérés (önkéntes),
kötetlen beszélgetés a közlekedésről

Ismeretfelújító képzés – Elmélet:

Azon vezető beosztású személyek figyelmébe ajánlanám ezt a szolgáltatást, akik felelősséget éreznek az utakon közlekedő társaikért. A továbbképzés során az elméleti ismeretek felújításával remélhetőleg hozzá tudok járulni a közlekedés biztonságosabbá tételéhez, fontosnak érzem, hogy a nap mint nap gépkocsiba ülők felelevenítsék KRESZ tudásukat és lépést tudjanak tartani a változásokkal. A régen vizsgázott vezetők ismeretfelújítása közlekedési morálunk javítására szolgálhat.

A továbbképzések lebonyolításához a mai kor színvonalának megfelelő felszereléssel rendelkezem (oktató program, projektor).

Az ismeretfelújító képzést előre egyeztetett helyszínen és időpontban, hétköznap, hétvégén, kis illetve nagy csoportokban tartom.

Jogosítvánnyal rendelkezőknek – Gyakorlat:

Ha már rendelkezik jogosítvánnyal, de régen vezetett és most lenne rá alkalma, de nem mer egyedül a volán mögé ülni, akkor jó helyen jár!

  1. Tudásszint felmérés.
  2. Hiányosságok gyakorlása.

A tudásának megfelelően közösen határozzuk meg, hogy hány óra vezetésre van szüksége.